Київське "Динамо" здобуло впевнену перемогу в перенесеному матчі 4-го туру української першості з футболу над "Маріуполем".

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що зустріч завершилася з рахунком 2:0.

Відзначається, що гравці столичного гранду відкрили рахунок вже на 7-й хвилині матчу, коли нападник киян Беньямін Вербич замкнув передачу Циганкова. Після цього взяття воріт кияни закрились у захисті, напружуючи ворота суперників у поодиноких контроатака.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Проте вже на 24-й хвилині матчу півзахисник киян Віталій Буяльський пробив з лінії штрафного майданчику, м'яч відлетів до Вербіча, удар якого заблокував захисник "азовців" проте він це зробив рукою. Арбітр матчу Ігор Пасхал без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку, з якої не схибив Циганков.

У другому таймі обидві команди мали гострі моменти, але рахунок більше не змінився.

Маріуполь - Динамо 0:2 (0:2, 0:0)

Голи: 0:1 - 7 Вербич, 0:2 - 24, пенальті Циганков.
Маріуполь - Гальчук, Демір, Биков (Ігнатенко, 79), Яворський, Тищенко, Мишнєв, Федорчук, Зубков, Пихаленок (Борячук, 62), Чурко (Вакула, 62), Фомін.

Динамо - Бойко, Кадар, Бурда, Миколенко, Кендзьора, Циганков, Сидорчук, Гармаш (Шапаренко, 66), Вербич (Русин, 90), Буяльський, Морозюк (Смирний, 73).

Попередження: Яворський (24), Кендзьора (52), Биков (65).

Разом з тим варто відзначити, що раніше головний опонент столичного клубу в УПЛ донецький "Шахтар" здобув переконливу перемогу у матчі проти одеського "Чорноморця".

Одесити протрималися перший тайм і початок другої половини зустрічі, але потім у "гірників" вийшло прорвати оборону гостей.

У складі Шахтаря голами відзначилися Тарас Степаненко та Тайсон, також автогол на рахунку Івана Трубочкіна.

Як підсумок, донеччани перемогли з рахунком 3:0.

До слова, у матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи Динамо Київ грало вдома з казахстанської Астаною.

На гол Віктора Циганкова на 11-й хвилині гості з Казахстану відповіли точним ударом у виконанні боснійця Марина Аничича на 21-й хвилині. Але динамівці зібрали волю в кулак і завдяки голу у роздягальню від Дениса Гармаша вийшли вперед перед самою перервою.

У другій половині зустрічі кияни контролювали хід подій на полі, але забити більше не вийшло. А Астана скористалася своїм шансом. На 95-й хвилині Роман Муртазаєв ударом головою вирівняв становище в матчі.

Гра завершилася внічию 2:2.

Маріуполь - Динамо Київ. Огляд матчу. 0:2.

Нагадаємо, Україна почала боротьбу за проведення Суперкубка УЄФА.

Як повідомляв "Знай.ua", Блохін змусив Динамо розгромити Десну і воно це зробило.

Також "Знай.ua" писав, що Ворскла вигризла перемогу в яскравому матчі з Зорею.