23 вересня в Полтаві Ворскла грала з луганською Зорею.

Перший тайм завершився нульовою нічиєю, а ось у другій половині зустрічі команди розщедрилися на три голи.

Спочатку Ворскла вишлав вперед після того, як Павло Ребенок розпечатав ворота Заурі Махарадзе. Луганчани зрівняли рахунок після голу головою від Олександра Караваєва. Але все одно полтавська команда вигризла перемогу після автоголу Василя Прийми.

Як підсумок, перемога Ворскли з рахунком 2:1.

Прем'єр-ліга України. 9-й тур

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ворскла Полтава - Зоря Луганськ - 2:1 (0:0)

Голи: Дитина, 65, Прийма, 90 (автогол) - Караваєв, 70.

Матч Динамо - Астана

У матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи Динамо Київ грало вдома з казахстанської Астаною.

На гол Віктора Циганкова на 11-й хвилині гості з Казахстану відповіли точним ударом у виконанні боснійця Марина Аничича на 21-й хвилині. Але динамівці зібрали волю в кулак і завдяки голу у роздягальню від Дениса Гармаша вийшли вперед перед самою перервою.

У другій половині зустрічі кияни контролювали хід подій на полі, але забити більше не вийшло. А Астана скористалася своїм шансом. На 95-й хвилині Роман Муртазаєв ударом головою вирівняв становище в матчі.

Гра завершилася внічию 2:2.

Ліга Європи. Група К

Динамо (Київ, Україна) - Астана (Астана, Казахстан) - 2:2 (2:1)

Голи: Циганков, 11, Гармаш, 45+2 - Аничич, 21, Муртазаєв, 90+5.

Цікаво, що донецький Шахтар у матчі Ліги чемпіонів проти Гоффенгайма також зіграв внічию 2:2.

Прорив збірної України

Збірна України з футболу піднялася відразу на шість позицій в оновленому рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА), продемонструвавши найбільший прогрес у світі за вересень.

Нагадаємо, що у вересні збірна України здобула перемоги над Чехією і Словаччиною в Лізі націй, що дозволило піднятися на шість позицій і зайняти 29 місце рейтингу (1483 бали).

Українська команда обігнала Ісландію, Іран, Венесуелу, Парагвай та Ірландію. Цей прогрес є максимальним серед всіх збірних, представлених у рейтингу.

Перше місце в рейтингу займають Белгия і Франція (у них рівна кількість очок - 1729).

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.