Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (26-0, 19 КО) і чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер (40-0, 39 КО) проведуть бій 1 грудня.

Офіційно оголошено, що бій пройде в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Ф'юрі в черговий раз назвав себе найкращим супертяжем світу, розкритикувавши всі досягнення Уайлдера.

Повідомляється, що 1 жовтня розпочнеться промо-кампанія поєдинку, а 2-3 жовтня відбудуться спільні прес-конференції боксерів у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Боксери вже прокоментували інформацію про майбутній поєдинок.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

"Підписав контракт зі свого боку. Ну що, дружбани! Бою бути! І я вже не можу дочекатися. Вийде неймовірний, захоплюючий, бомбезний бій. Однозначно, це не просто поєдинок, це поєдинок за боксерський спадок. Поєдинок чемпіона WBC проти лінійного чемпіона світу", - оголосив через соцмережі Уайлдер.

"Ну що я вам скажу. Ця ср**ь вже починається. Щойно підписав контракт. Папери підписано, запечатано і відправлено Уайлдеру. Деонтей, ти отримаєш те, про що просив. Але пам'ятай, ти вже в небезпеці. Тому що я ніколи не бачив мужика, якого мені було б не під силу побити. В рингу або поза рингом. Тобі мене не побити. Вирву твоє серце. Змушу тебе викинути білий рушник. Обіцяю", - прокоментував Ф'юрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, оголошено дату бою Фьюрі - Уайлдер.