У матчі 1/32 фіналу China Open українка Еліна Світоліна грала з сербкою Александрою Крунич.

Свій перший сет на турнірі в Пекіні українська тенісистка виграла під нуль! Але у другій партії непоступлива балканка зачепилася і виграла сет з рахунком 6:4.

Третя партія вийшла на диво! Все вирішувалося на тай-брейку, в якому українка програла з рахунком 4:7.

China Open. Пекін. 1/32 фіналу

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Еліна Світоліна (Україна, 6) - Олександра Круніч (Сербія) - 1:2 (6:0, 4:6, 6:7)

Мрії Світоліної

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про свої головні цілі, та зізналася, що її мотивує.

"Коли ти починаєш – а я почала, коли мені було чотири роки, – тебе рухає сама гра, суперництво з іншими дітьми, бажання обіграти тих, хто постарше.

Потім, коли тобі вже тринадцять-чотирнадцять років і ти розумієш, що можеш заробляти своєю грою гроші, що за твоєю грою кожен раз буде спостерігати все більше людей, все більше твоїх ігор будуть показувати по телевізору, – тебе вже це рухає. І коли все вийшло, коли ти високо стоїш у світовому рейтингу – відповідно, і цілі змінюються.

Перша ракетка – лише один з пунктів. Є ще чотири турніри Великого шолома, перемога в кожному з них – все одно, що звання першої ракетки. Тому спочатку перша ракетка, потім Великий шолом або навпаки. Олімпійська медаль для мене дуже важлива", – розповіла Світоліна в інтервью Elle.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про нового тренера.