Алана і Павло Мамаєвы оголосили про розлучення - дружина півзахисника "Краснодара" написала в Instagram, що "приєднується до загону одиноких мам".

Сумна новина наздогнала фанатів російського футболу. Алана і Павло Мамаєвы розлучаються. Що стало причиною розлучення пара не повідомляє. Павло не дає жодних коментарів з приводу розлучення із дружиною. Алана повідомила на своїй сторінці в instagram, що пара дійсно далі буде існувати окремо. Але пояснювати даного рішення не стала. Написала лише, що їй важко відповісти усім:

"Я не можу відповісти всім, тому відповім тут: так ми розходимося. Всі хто чекали - дочекалися. А от питання чому і через що задавайте Паші!"

Передплатники Мамаєвій сприйняли це з великим здивуванням - багато висловили надію, що все ще зміниться, деякі заявили, що відмовляються вірити в розставання. Пару Мамаєвих вважали самою міцною і красивою у футбольному світі, тому така несподіванка шокувала фанатів. Багато підтримують Алану і пишуть заспокійливі коментарі:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

annna12331: Алана,не лякай нас
_rexylove_: Не лякай, Алана! У вас ідеальна сім'я
dow__jones: Алана, шутейка не зайшла)))
spirina_online: не Можна таке вимовляти
hey_karinaaa: Тільки не ваша пара!

Раніше Алана Мамаєва чітко прокоментував свою позицію на рахунок зради, повідомивши журналістам наступне: "Я ж не хвора виходити заміж і гуляти. Це навіть не обговорюється"

Що ж сталося, невже Павло вирішив зраджувати Алану? Сподіваємося, що це не так! І все ще налагодиться!

"Знай.ua" писав раніше: Зінченко повністю відіграв матч за Ман Сіті і допоміг команді перемогти. А український півзахисник "городян" Олександр Зінченко вперше зіграв повний матч в АПЛ. Українець знову грав на позиції лівого захисника. Саме в такій ролі у своїй команді бачить Олександра наставник Ман Сіті Хосеп Гвардіола. До речі, це другий поспіль поєдинок Зінченко в основному складі Манчестер Сіті.

"Знай.ua" писав по темі: Роналду різко прокоментував звинувачення у зґвалтуванні.