У грі 6-го туру Бундесліги Німеччини Штутгарт виграв у Вердера з рахунком 2:1.

Штутгарт повів у рахунку в середині першого тайму, завдяки голу Анастасіоса Доніса. А після того, як перед самою перервою Вердер залишився в меншості після видалення Мілоша Вельковича, "швабам" вдалося взяти гру під свій контроль.

На 68-й хвилині зустрічі воротар Штутгарта помилився і шокував фанатів на стадіоні. Захисник господарів Борна Соса вивів м'яч у гру з-за бокової лінії і вкинув аут у бік голкіпера Рон-Роберта Цилера, що в звичайній ситуації не зумів зупинити м'яч і той, у підсумку, закотився у ворота.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Партнери по команді все-таки врятували голкіпера, тому що змогли вигризти перемогу для Штутгарта. Гол Гонсало Кастро на 75-й хвилині приніс "швабам" перемогу з рахунком 2:1.

Німецькі ЗМІ вже пишуть, що автогол голкіпера Штутгарта претендуватиме на один з найсмішніших ляпів сезону.

Відзначимо, що Рон-Роберт Цілер в складі збірної Німеччини став чемпіоном світу-2014.

Феєрія Коноплянки за Шальке

Український півзахисник Шальке 04 Євген Коноплянка зробив ассист в переможному поєдинку 6-го туру Бундесліги Німеччини проти Майнца (1:0).

На 11-й хвилині матчу Женя точно навісив у штрафну на Алессандро Шопфа, який забив єдиний і переможний гол у матчі.

Це перша результативна дія Коноплянки в цьому розіграші Бундесліги.

Українець провів повний матч. WhoScored поставив йому оцінку 7,5, як і Мендилю. Вище бал тільки у Каліджурі (8,6) та Бенталеба (7,9).

Всього за зустріч лідер збірної України наніс 4 удари, що є кращим показником у команді. Два удари Коно потрапили в каркас воріт.

Також Євген зробив 23 пасу, з яких дві були ключовими. Ще Коноплянка зробив одну успішну обведення і виграв одну верхову дуель. Всього за гру українець пробіг 11,68 км, що є другим показником на дві команди.

Відзначимо, що 29 вересня Коноплянка святкує свй 29-й день народження і він собі зробив добрий подарунок на свято.

Також Євген Коноплянка став одним з кращих гравців матчу Шальке - Фрайбург (0:1).

Як повідомляв портал Знай.ua, Шальке привітав Коноплянку з днем народження.