На конфлікті з Полем Погба головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью не зупинився.

За інформацією авторитетного британського видання The Mirror, португальський фахівець на високих тонах поспілкувався з чилійським форвардом манкуніанців Алексісом Санчесом.

Моурінью дозволив собі публічно критикувати латиноамериканця, сказавши, що той не належним чином викладається під час тренування.

Раскол в Манчестер Юнайтед

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В Манчестер Юнайтед продовжує розвиватися конфлікт, що почався після сварки головного тренера Жозе Моурінью з півзахисником Полем Погба.

У клубі відбувся розкол між футболістами, стверджує британське видання Daily Mail.

Спочатку Моурінью позбавив Поля Погба звання віце-капітана через бажання француза залишити МЮ. Також коуч незадоволений проблемами лідера збірної Франції з дисципліною.

Сторону Погба в команді займають Антоні Марсьяль, Ерік Байї і Андреас Перейра. Інші гравці, в тому числі Ешлі Янг і Неманья Матіч, перестали спілкуватися з Погба. Бельгійський форвард Ромелу Лукаку, який раніше мав добрі стосунки з французом, нібито дистанціювався від Поля.

Також віце-президент манкуніанців Ед Вудворд дав зрозуміти гравцям, що він на сто відсотків підтримує Моурінью.

Як повідомляв портал Знай.ua, телеканал Sky Sports опублікував відео з тренування "Манчестер Юнайтед", під час якого виник конфлікт між півзахисником Полем Погба і головним тренером команди Жозе Моуріньо.