37-річний екс-захисник Челсі, Ноттінгем Фореста, Астон Вілли і збірної Англії Джон Террі почав свою тренерську кар'єру.

Легендарний Террі очолив молодіжну команду лондонського Челсі (U-23), повідомляє The Mirror.

На тренерському містку Джон замінив Джоді Морріса, який став асистентом Френка Лемпарда в Дербі Каунті, який виступає в Чемпіоншипі Англії.

Зарплата Террі в молодіжці Челсі складе 800 тисяч фунтів стерлінгів на рік. Відомо, що зі знаменитим англійцем хотів підписати контракт московський Спартак.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Росіяни пропонували Террі зарплату в 1,8 мільйона євро в рік. Відомо, що Джон зажадав збільшити оклад в два рази, але потім відмовився від пропозиції москвичів після того, як його родина не захотіла переїжджати у Росію.

Зінченко та Манчестер Сіті

У 7-му турі Прем'єр-ліги Англії Манчестер Сіті виграв у Брайтон Енд Хоув Альбіона з рахунком 2:0.

А український півзахисник "городян" Олександр Зінченко вперше зіграв повний матч в АПЛ. Українець знову грав на позиції лівого захисника. Саме в такій ролі у своїй команді бачить Олександра наставник Ман Сіті Хосеп Гвардіола. До речі, це другий поспіль поєдинок Зінченко в основному складі Манчестер Сіті.

Голи у складі "городян" забивали Рахім Стерлінг і Серхіо Агуеро.

Манчестер Сіті вийшов на перше місце в чемпіонаті Англії, набравши 19 очок у 7 матчах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Коноплянка в свій день народження допоміг Шальке виграти перший матч у сезоні.