30 вересня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбулося київське дербі. Номінальні господарі поля Арсенал-Київ грали з Динамо.

Динамо виграло перший тайм, завдяки голу 21-річного датського півзахисника Міккеля Дуелунда на 35-й хвилині зустрічі.

Але найцікавіше почалося в другому таймі, коли на полі почав виконувати соло головний арбітр зустрічі Микола Балакін з Києва, який вирішив теж включитися в дербі.

Спочатку на 52-й хвилині у динамівців за фол на Сергієві Гриню видалили воротаря Георгія Бущана. На цьому червоні картки в грі не закінчилися. На 75-й хвилині тому ж Гриню в'їхав ззаду Артем Шабанов і також був вилучений з поля. За обурення на адресу арбітра також спостерігати матч за межами тренерської лави був відправлений наставник киян Олександр Хацкевич.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Відзначимо, що чистий гол півзахисника Динамо Віктора Циганкова не був зарахований через вигаданий офсайд. Так що у динамівців явно залишився осад після цього матчу. Три вилучення і незарахований гол, але все-таки перемога в скарбничку.

Прем'єр-ліга України. 10-й тур

Арсенал-Київ (Київ) - Динамо (Київ) - 0: 1 (0: 1)

Гол: Дуелунд, 35.

Вилучення: Бущан, 52 Шабанов, 75 (обидва - Динамо)

Інші результати матчів 6-го туру УПЛ:

Карпати - Шахтар - 1:6

Олімпік - Олександрія - 2:3

Чорноморець - Маріуполь - 0:1

Зоря - Львів - 0:0

Десна - Ворскла - 0:2

Камбек від Олександрії

29 вересня в Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського Олімпік грав з Олександрією.

На перерву команди пішли з перевагою донецької команди, яка вела з рахунком 2:1. За Олімпік м'ячі забивали Віталій Кольцов і Сергій Політило, в складі Олександрії точним ударом відзначився Дмитро Шастал.

У другій половині зустрічі олександрійці змогли зробити камбек і виграли матч. За команду Володимира Шарана м'ячі забили Євген Банада та Василь Грицук з пенальті.

Олександрія залишилася в трійці лідерів УПЛ, а Олімпік розташовується в середині турнірної таблиці Прем'єр-ліги України.

Прем'єр-ліга України. 10-й тур

Олімпік (Донецьк) - Олександрія (Олександрія) - 2:3 (2:1)

Голи: Кольцов, 11, Політило, 29 - Шастал, 26, Банада, 73, Грицук, 88 (з пенальті).

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.