Український гімнаст Ігор Радивілов завоював срібну медаль на етапі Кубка світу у Франції.

Радівілов став другим у вправах на кільцях, поступившись шестиразового призеру чемпіонатів Європи Саміру Аіт Саїду. Українець показав результат 14.950 (6,30 складність, 8,65 виконання) і на все 0,150 відстав від Саїда.

Нагадаємо, український гімнаст Олег Верняєв назвав свою головну мету після повернення та успішного виступу на Кубку світу в Угорщині.

Олег Верняєв
Олег Верняєв

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Кубок світу – є. Моя наступна мета – чемпіонат світу-2018 в Досі, Катар", – написав Верняєв на своїй сторінці в Instagram.

Змагання в Досі пройдуть з 25 жовтня по 3 листопада.

Нагадаємо, в січні 24-річний Олег Верняєв переніс операції на плечі та нозі, через що був змушений пропустити чемпіонат Європи.

На початку вересня Верняєв повернувся після відновлення, і взяв участь в турі гімнастичної Бундесліги.

А після цього виступив на етапі Кубка світу в Угорщині, де завоював золоту медаль у вправах на коні і срібну – у вільних вправах, програвши ізраїльтянину Артему Долгопяту.

Олег Верняєв
Олег Верняєв

Олег Верняєв – найкращий український гімнаст, чемпіон і срібний призер Олімпіади-2016, лідер збірної України зі спортивної гімнастики. За свою кар'єру завоював також три медалі чемпіонату світу, серед яких одне золото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко засумнівався в силах Олександра Усика.