У півзахисника Кеннеді Бакірчіоглу з Хаммарбю вийшов вдалий вечір.

У матчі 24-го туру вищої ліги чемпіонату Швеції проти Гетеборга на 79-й хвилині зустрічі Бакірчіоглу підійшов до м'яча, щоб виконати штрафний з дальньої дистанції. 37-річний футболіст потрапив у ліву дев'ятку і змусив уболівальників на стадіоні піднтися зі своїх місць.

Кеннеді побіг до трибун святкувати гол і несподівано зловив склянку пива, який летів у нього з трибун. Швед нальоту зловив склянку і зробив пару ковтків, потім добіг до кутового прапорця, де разом з фанатами і партнерами по команді радів голу.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Завдяки цьому забитому м'ячу, Хаммарбю повів у рахунку 3:0 і матч з таким рахунком завершився.

Кеннеді Бакирчиоглу грав свого часу за Аякс (2007-2010) і Расинг (2010-2012).

Супергол в Англії

У поєдинку 10-го туру Чемпіоншипу Шеффілд Венсдей на домашньому стадіоні "Хіллсборо" зміг відібрати очки у претендента на вихід до АПЛ Лідса завдяки голу-красеню у виконанні саме Адама Річа.

Англієць дальнім парашутом застав зненацька голкіпера "павичів" Пікока-Фарелла. М'яч влетів у ворота, зіткнувшись зі штангою, і це додало голу ще більше краси.

Цей забитий м'яч, напевно, буде номіновано на звання найкращого в сезоні 2018/19.

Гості, попри божевільну ігрову перевагу, не змогли ще раз вразити ворота "сов" та задовільнилися нічийним результатом.

На даний момент Лідс Марсело Б'єлси лідирує в турнірній таблиці Чемпіоншіпа, маючи в своєму активі 19 балів. Шеффілд зараз 9-й з 15 очками, але команді Йоса Лухукая не вистачає лише одного очка, аби потрапити до зони плей-офф за право виходу в Прем'єр-лігу Англії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.