Легендарний британський боксер Леннокс Льюїс, абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі, на автограф-сесії у Києві заявив, що для нього велика честь перебувати в столиці України.

Він подякував меру Києва Віталію Кличку за запрошення та відзначив високий рівень організації конгресу WBC в українській столиці.

"Я люблю Київ, люблю киян і дякую вам за підтримку", - сказав Льюїс.

Нагадаємо, 2 жовтня, в рамках 56-го Конгресу WBC, який вперше проходить в Україні, у київському ТРЦ "Гулівер" відбулася автограф-сесія легендарних чемпіонів світу в суперважкій вазі – Віталія Кличка, Леннокса Льюїса та Евандера Холіфілда.

Автограф-сесія в ТРЦ "Гулівер"
Автограф-сесія в ТРЦ "Гулівер"

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Зустріч із зірками боксу викликала величезний ажіотаж у шанувальників.

Автограф-сесія в ТРЦ "Гулівер"
Автограф-сесія в ТРЦ "Гулівер"

Як повідомили в ТРЦ "Гулівер", на автограф-сесію прийшло близько десяти тисяч любителів боксу.

Автограф-сесія в ТРЦ "Гулівер"
Автограф-сесія в ТРЦ "Гулівер"

А боксери в цілому роздали близько трьох тисяч автографів.

Друзі! Дякую всім шанувальникам боксу, які прийшли сьогодні на автограф-сесію з легендарними чемпіонами WBC. Ви показали, що Київ любить спорт, знає та шанує тих, хто досягнув у ньому великих успіхів. Усі учасники та гості конгресу Всесвітньої боксерської ради, який відбувається в Україні вперше, в захваті від нашого міста та його мешканців. І це важливо, що про Київ, як про європейську столицю, знає і говорить усе більше людей. А такі великі міжнародні заходи, як конгрес WBC, допомагають в популяризації нашого міста і нашої країни. Цього тижня Київ - світова столиця боксу!

Geplaatst door Віталій Кличко op Dinsdag 2 oktober 2018

Нагадаємо, у рамках Конгресу відбулася довгоочікувана зустріч екс-чемпіонів світу в суперважкій вазі – почесного "Вічного" чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка та екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.

Леннокс Льюїс і Віталій Кличко
Леннокс Льюїс і Віталій Кличко

Кличко і Льюїс зустрілися в боксерських рукавичках лицем до лиця, і вживу прокоментували свій знаменитий бій, який відбувся влітку 2003 року. Боксери оцінили свої дії в рингу, і поділилися спогадами.

Крім того, братів Віталія та Володимира Кличків внесли до Книги рекордів Гіннеса, як братів-чемпіонів, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

Нагадаємо, в Україні вперше проходить 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради WBC. У Київ приїхали світові легенди боксу Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс, Ерік Моралес і інші зірки, а також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери. Всього в столицю України для участі в конгресі приїхало близько 700 учасників з 166 країн світу.

Зазначимо, що WBC на час проведення Конгресу навіть змінив свій логотип, додавши в нього український колорит.

Конгрес WBC вперше пройде в Україні
Конгрес WBC вперше пройде в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко став почесним чемпіоном WBC.