На старті свого турнірного шляху в Юнацькій лізі УЄФА Динамо в першому матчі приймало болгарський Септемврі і перемогло, повідомляє офіційний сайт киян.

Зі стартових хвилин підопічні Ігоря Костюка заволоділи ініціативою і почали вести гру. Проте, швидкого гола не вийшло. Гості впевнено оборонялися, а кияни здебільшого загострювали ситуацію біля чужих воріт навісами і прострілами з флангів.

Найбільш активними в першому таймі у Динамо були Цитаїшвілі, Булеца і Волошин, намагався нагнітати обстановку біля чужих воріт Супряга, але пробитися крізь оборонні редути болгар вдалося лише раз. Після навісу з флангу Волошин, відірвавшись від суперника, ударом головою зловив на протиході голкіпера і відкрив рахунок в матчі.

У другій половині зустрічі картина на полі принципово не змінилася. Кияни активно атакували, особливо через лівий фланг, але на простріл Цитаїшвілі партнери не відгукнулися, а удару Духана головою не вистачило точності. Прекрасний удар з меж штрафного майданчика завдав Булеца, але влучив у поперечину, а постріл Волошина з 10 метрів парирував воротар.

Гості якщо і атакували, то зрідка. За фактом, особливої ​​роботи у Кучерука не було. На тлі такої гри болгар наставник Динамо в середині тайму перебудував гру і випустив другого форварда. За кілька хвилин Септември залишилися вдесятьох через вилучення Косова.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Кияни намагалися ще забити, але рахунок на табло не змінився. 1:0 - мінімальна перемога Динамо.

Юнацька Ліга УЄФА. Перший раунд. 1-й матч

03.10.2018. Київ. Стадіон "Динамо" ім. В.В. Лобановського

Динамо (Київ, Україна) (U-19) - Септемврі (Софія, Болгарія) (U-19) – 1:0 (1:0)

Гол: Волошин (40);

Динамо (U-19): Кучерук, Попов (к), Дмитрук, Ярош, Хондак, Духан (Ісаєнко, 64), Булеца, Білошевській, Волошин (Надольський, 76), Цитаїшвілі, Супряга (Завгородній, 86);

Тренер: Ігор Костюк;

Септемврі (U-19): Васильєв, Арсов, Косов, Хамдієв (Тодоров, 84), Тодоров, Ніколов, Кіров (к), Алов (Георгієв, 68), Костадінов (Колєв, 75), Тілєв, Дімітров;

Тренер: Светослав Стефанов Петров;

Попереджені: Дмитрук (41) – Алов (55), Колєв (77), Хамдієв (79);

Вилучений: Косов (72).

Матч-відповідь буде зіграний 24 жовтня в Болгарії.

Поразка Шахтаря в Юнацькій Лізі УЄФА

Донецький Шахтар у рамках 2-го туру групового раунду Юнацької Ліги УЄФА у Франції з рахунком 2:0 програв Ліону. М'ячі у складі "ткачів" забивали Яя Сумаре і Пінтор.

З 66-ї хвилини "гірники" грали у меншості, тому що другу жовту картку отримав Бондар.

Юнацька Ліга УЄФА

Ліон (U-19) — Шахтар (U-19) — 2:0 (1:0)

Голи: Сумаре,15, Пінтор 68

Вилучення: Бондар, 66 (Шахтар)

В іншому матчі групи F Гоффенгайм розгромив Манчестер Сіті (5:2).

Положення команд в групі після двох турів:

1. Ліон - 6
2. Гоффенгайм - 6
3. Шахтар - 0
4. Манчестер Сіті - 0

Як повідомляв портал Знай.ua, донецький Шахтар (U19) програв Гоффенгайму у стартовому матчі Юнацької Ліги УЄФА.