Українська гімнастка, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва похвалилася дружбою зі скандальною співачкою Ані Лорак, яка приїхала з Росії у Київ на концерт.

Подкопаєва опублікувала в Instagram спільне фото.

"Дружба не вимірюється кількістю дзвінків і зустрічей. Трапилася зустріч. Випадкова, незапланована і від того ще більш трепетна і добра. Цінувати моменти до того, як вони стануть спогадами", - підписала фото Подкопаєва.

Нагадаємо, українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що нещодавно повернулася до Києва.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Так, знаменитість приїхала заради шоу на телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей. В честь цього артистка виклала чорно-білий кадр в облягаючому платті з глибоким декольте.

"#інтер #київ", - лаконічно підписала знімок Лорак. Не всім фоловерам сподобалася така новина: "За що воно може бути гордістю? За те, що зрадила Україну і свою батьківщину не привітала зі святом. Все сидить в Росії борги віддає", "Стара стала", "Голова велика", "Коняка стара!", "Дуже схудла", "Ця пряма перука задовбала, вже накрутилася б чи що? Мені так подобалися її локони.".

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.