Головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш прокоментував секс-скандал за участю зіркового нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду.

Сантуш впевнений, що Роналду не зробив нічого протизаконного, пише record.pt.

"Я добре знаю Кріштіану і абсолютно впевнений, що він не ґвалтував.

Ми провели бесіду з Роналду та президентом Федерації і прийшли до висновку, що Роналду не буде викликаний на найближчі два збори - цей і той, що відбудеться в листопаді", - заявив Сантуш.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду опинився в центрі секс-скандалу. Американська модель Кетрін Майорга звинувачує футболіста у зґвалтуванні. За її словами, інцидент стався влітку 2009 року в Лас-Вегасі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Британський таблоїд The Sun опублікував ексклюзивне відео з нічного клубу Лас-Вегаса. За інформацією видання, відео було знято в ту ніч, коли, за заявою Кетрін, Кріштіану її зґвалтував.

Кріштіану Роналду та Кетрін Майорга
Кріштіану Роналду та Кетрін Майорга

На відео видно, як Роналду і Майорга танцюють і обіймаються.

Як повідомлялося раніше, поліція Лас-Вегаса офіційно відновила розслідування у справі про зґвалтування американської моделі Кетрін Майорги, в якому звинувачується Кріштіану Роналду. Американка заявила, що інцидент стався у ванній кімнаті одного з готелів Лас-Вегаса, після чого вона зафіксувала пошкодження в госпіталі і звернулася в поліцію.

"13-го червня 2009 року поліцейський департамент Лас-Вегаса отримав повідомлення про сексуальне насильство. При складанні протоколу постраждала не надала детективам інформацію про місце злочину інциденту або опис підозрюваного. Було проведено медичне обстеження. Станом на вересень 2018 року справу знову запущено у виробництво", — цитує повідомлення прес-служби поліцейського департаменту Лас-Вегаса Daily Mail.

У матеріалах справи, написано, що Роналду нібито запросив модель і ще одного друга в номер, щоб помилуватися видами Лас-Вегаса. Потім була пропозиція розважитися в джакузі. Майорга запевняє, що відмовилася опускатися у воду, тому що не хотіла зіпсувати свою сукню. На це португалець, запропонувавши їй спортивні шорти і футболку, відправив переодягатися у ванну.

Незабаром Роналду до неї зайшов і роздягнувся, натякнувши на інтимну близькість. В судовому протоколі йдеться, що Майорга відмовилася і заявила, що хоче покинути готель. Але, за словами американки, Кріштіану нібито не дав їй цього зробити і силою кинув на ліжко. Коли отримати згоду на добровільний секс не вдалося, знаменитий футболіст зґвалтував її анально. При цьому Майорга кричала "Ні, ні, ні!"

В матеріалах справи зазначається, що Роналду визнав інтимний зв'язок з Майоргою, але підкреслив, що все відбувалося за взаємною згодою.

Дівчина Роналду

Тема зі зґвалтуванням американки стала однією з найбільш обговорюваних у ЗМІ. Роналду різко відреагував на звинувачення, заявивши, що це чистої води вигадка.

Багато хто чекав і реакції подруги Кріштіану Джорджіни Родрігес. Дівчина вчинила благородно і підтримала Роналду ліричним постом в инстаграмі.

"Ти завжди перетворював перешкоди на шляху в імпульс і силу, завдяки яким міг демонструвати свою велич. Спасибі, що змушуєш насолоджуватися кожною грою. Ти завжди кращий. Люблю тебе, Кріштіану", - красномовно написала Джорджина.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна Португалії втратила Роналду.