Кумедний епізод трапився у матчі Прем'єр-ліги Англії між Брайтон Енд Гоув Альбіон і Вест Хемом.

Під час гри хтось із фанатів вирішив кинути на футбольне поле фалоімітатор. У підсумку головному судді зустрічі Кевіну Френду довелося з "іграшкою" пройтися по полю, щоб винести її за межі газону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відзначимо, що матч завершився перемогою Брайтона з рахунком 1:0, а українець Андрій Ярмоленко грав за Вест Гем з перших хвилин, але був замінений у другому таймі.

Гол Ярмоленка у ворота МЮ

У матчі 7-го туру Прем'єр-ліги Англії Вест Гем у Лондоні грає з Манчестер Юнайтед.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь лондонців. Спочатку на 5-й хвилині Феліпе Андерсон вивів "молотобійців" вперед, а потім на 43-й хвилині український плеймейкер Андрій Ярмоленко не без допомоги рикошету збільшив перевагу господарів. Гол у виконанні лідера збірної України вийшов дуже красивим!

Після того, як команди обмінялися голами у другому таймі, матч Вест Гем - Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 3:1 на користь лондонців.

Для українця це вже третій гол у футболці Вест Гема. Раніше Ярмоленко відзначився дублем у ворота Евертона.

Додамо, що в протокол гол Ярмоленка в ворота МЮ внесли, як автогол Ліндельофа, але українець з цим категорично не згоден.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Гема.