По закінченні бою між ірландцем Конором Макгрегором і росіянином Хабібом Нурмагомедовим, сталася бійка.

Після того, як бій був зупинений, тому що Макгрегор здався після задушливого прийому від Нурмагомедова, росіянин не захотів просто так завершувати поєдинок. Він вирішив підійти до ірландця, але його не пустили. Потім Хабіб перестрибнув через огорожу і напав на членів команди Макгрегора, у результаті чого почалася бійка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потім бійня перенеслася в октагон. У підсумку в ситуацію втрутився голова UFC Дана Уайт і поліція. На Макгрегора накинувся з залу навіть боєць з Чечні Зубайра Тухугов, якого вчасно відвели.

У підсумку бійку вдалося зупинити, а Нурмагомедов почав вимагати пояс, але його росіянину не вручили. Обидва бійця були виведені з октагона, але переможцем все одно був названий Хабіб.

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.