У Лас-Вегасі відбувся бій за титул чемпіона в легкій вазі між росіянином Хабібом Нурмагомедовим та ірландцем Конором Макгрегором. Російський боєць виграв дуель після задушливого прийому в четвертому раунді.

Після бою Нурмагомедов переліз через огорожу октагона і напав на Діллона Деніса, друга і спаринг-партнера Макгрегора. У цей момент в клітці з'явився секундант Хабіба і боєць UFC Зубайра Тухугов, який почав битися з Макгрегором.

У підсумку спочатку Макгрегор вийшов із залу в оточенні спеціальних людей, а потім Хабіба вивели у супроводі поліції. Пояс Нурмагомедову не вручали, але оголосили переможцем.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.