Хабіб Нурмагомедов переміг Конора Макгрегора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після цього Нурмагомедов переліз через клітку і напав на Діллона Деніса, друга і спаринг-партнера Конора Макгрегора. Потім секундант Нурмагомедова і боєць UFC Зубайра Тухугов забрався в октагон і почав битися з ірландцем.

Бійку вдалося зупинити і спочатку Макгрегора, а потім Хабіба в супроводі поліції вивели із залу. Вболівальники "T-Mobile Arena" в Лас-Вегасі в Хабіба, який ішов із залу, кидали пляшки з водою, пивні банки і ірландські прапори. При цьому з їхнього боку лунав дикий свист. Напевно це були фанати Конора.

Мільйонний контракт Макгрегора

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.