Головним тренером бірмінгемської Астон Вілли може бути призначений легендарний форвард лондонського Арсенала та збірної Франції Тьєррі Анрі. А його асистентом може стати екс-капітан Челсі і збірної Англії Джон Террі.

Саме ці кандидатури розглядає керівництво Астон Вілли після відставки Стіва Брюса, повідомляє Daily Mail.

Зазначимо, що Анрі нині працює помічником головного тренера у збірній Бельгії, а Террі відіграв за Астон Віллу весь попередній сезон.

Астон Вілла після 12-ти зіграних турів з 15 очками посідає п’ятнадцяте місце в англійському Чемпіоншипі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нові тренери Олімпіка

Новим головним тренером донецького Олімпіка став колишній захисник Шахтаря В'ячеслав Шевчук. До речі, раніше Шевчук працював з молодіжною командою "гірників". Також екс-футболіст збірної України був експертом на телеканалі "Футбол".

Асистувати Шевчуку буде екс-півзахисник Динамо, Дніпра і збірної України Руслан Ротань.

На цій посаді Шевчук і Ротань замінили Романа Санжара. Президент донеччан Владислав Гельзін заявив, що рішення піти з Олімпіка прийняв безпосередньо Роман Санжар.

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.