Нападник київського "Динамо" і збірної України Артем Бесєдін та його колега з "Шахтаря", захисник збірної України Микола Матвієнко оскандалилися через "лайки" Путіну і Кадирову.

Українські футболісти вподобали пост відомого російського виконавця Тіматі, в якому той вітає президента РФ з днем народження. У своєму пості Тіматі назвав Путіна гідним президентом.

Фото з Путіним Тіматі опублікував в соціальній мережі Instagram.

"Володимир Володимирович, довгих років життя вам, здоров'я і терпіння. У нас гідний Президент. З днем народження. Росія тільки вперед", - написав репер.

І наші славні футболісти Микола Матвієнка та Артем Бесєдін дружно поставили "лайки" під фото Тіматі з Путіним:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також "лайки" від українських футболістів отримав і Кадиров. Футболісти вподобали інший пост Тіматі, де він привітав Рамзана Кадирова з днем народження.

Такі вподобання українських футболістів викликали хвилю обуренні в мережі. На це відреагував Артем Бесєдін. Форвард київського "Динамо" і збірної України прокоментував свої лайки.

Він заявив, що ставив їх виключно реперу.

"Виникла дуже дивна ситуація. Те, що я поставив лайк цього фото, нічого не означає.

Я слухаю Тіматі, і якщо придивитися, то ставив лайки всім попереднім його фотографіям. Не важливо, хто там на фото. Я ставив лайк виконавцю, а не Путіну або ще комусь.

Я не люблю ні Росію, ні Путіна. Це маячня. У моєму вчинку немає ніякої політики", - сказав Бесєдін.

Нагадаємо, скандальні російські футболісти, Кокорін і Мамаєв побили відомого чиновника в московському ресторані.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мати форварда туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду, звинуваченого у зґвалтуванні, піднімає маси на захист сина.

Також "Знай.ua" писав, що через секс-скандал Роналду "Ювентус" втрачає капітал