7 жовтня в матчі 7-го туру Прімейри Португалії Спортінг грав на виїзді з Портимоненше і поступився з рахунком 4:2.

Перед самою перервою на полі стався неприємний епізод. Воротар лісабонців француз Ромен Сален вдарився головою об штангу і втратив свідомість.

Захисник Спортінга уругваєць Себастьян Коатес, не довго думаючи, засунув голкіперу в рот пальці, щоб він не проковтнув язика. У підсумку воротаря врятували, а Коатес зробив собі своєрідний подарунок на день народження, який у нього 7 жовтня.

Суперфанат

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фанат Фортуни Дюссельдорф прийшов на матч улюбленої команди проти Шальке 04 і став зіркою соцмереж.

Популярність вболівальнику принесло фото, опубліковане журналістом Арчі Рінд-Туттом, який зробив скрін трансляції.

На ньому невідомий фанат пробирається до свого місця на трибунах "Еспріт Арени" з мінімум сім'ю келихами пива і хот-догом в зубах. Та нічого собі! Ось це любов до Бундеслізі!

Зазначимо, що матч виграв Шальке з рахунком 0:2, а українець Євген Коноплянка з'явився на полі на 79-й хвилині і допоміг "шахраям" довести матч до переможного.

Як повідомляв портал Знай.ua, пес вибіг на поле і перетворив нудний матч у видовище.