Російські футболісти Олександр Кокорін і Павло Мамаєв потрапили в скандал, після того, як влаштували серію бійок.

Фахівець з тюремних наколок Микола Єгоров розповів, як можуть бути прочитані татуювання футболіста Павла Мамаєва у в'язниці.

"Мені особисто всі зображення, якими "забив" себе цей чоловік, здаються повною нісенітницею і предметом для дослідження не спеціаліста з тату, а психіатра. В картинках немає якоїсь системи, вони схожі на бойову розмальовку воїна.

Напевно, саме з ним собі порівнював господар. Як такого загальноприйнятого значення в цьому наборі зображень немає. Але для носія цих "принад" вони можуть асоціюватися у тому числі з подією або людиною (особливо букви ААА, які видно).

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Якщо ми ризикнемо припустити, що господар тату вибирав хоча б щось з картинок осмислено, звіряючись зі "словником тату", то, скажімо, крила, вибиті на шиї, асоціюються зі злом і небезпекою. Але взагалі вся "крилата" символіка більше властива певним категоріям - в першу чергу сексуальних меншин, тому з нею потрібно бути акуратніше.

Чи доведеться відповідати за всю цю "Красу" на тобі у в'язниці - питання відкрите. Зараз в принципі немає такого, щоб за тату "запитували" з її власника. Але все залежить від СІЗО, від камери. У деяких ув'язненого можуть порівняти з розфарбованим півнем і перевести в ранг скривджених. Тут багато чого буде залежати від поведінки.

Навіть володар дуже сумнівною татуювання може почувати себе на "чорній" зоні (де панують кримінальні порядки і традиції) комфортно, якщо проявить себе правильно. Розповім смішний випадок. В одній колонії одночасно опинилися два зеки з однаковим тату (виконання різне) - портретом нашого нинішнього президента. Так ось один носій ліка ВВП був у ранзі скривджених і спав під шконкою, а другий був у статусі "прагнучого", тобто без п'яти хвилин авторитету", - наводить слова Миколи Єгорова "Московський Комсомолець".

Раніше повідомлялося, що Кокорін і Мамаєв побили в московському кафе чиновника Мінпромторгу Дениса Пака і гендиректора ДНЦ РФ ФГУП "НАМІ" Сергія Гайсина.

Сьогодні стало відомо, що за дві години до інциденту з чиновниками футболісти побили також водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової.

За обома епізодами порушено кримінальну справу за статтею "побої".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв минулої ночі рознесли цілий вагон "Сапсана".