Зеніт Санкт-Петербург виступив з офіційною заявою з приводу участі нападника команди Олександра Кокоріна у бійці з чиновником Мінпромторгу Денисом Паком.

"Те, що відбулося вчора в Москві за участю Олександра Кокоріна, викликає в клубі різке несприйняття та обурення. Ми чекаємо правової оцінки відповідних органів, але з людської та емоційної точок зору подібний інцидент викликає тільки сором.

Зараз ми не вважаємо за необхідне говорити про покарання гравця з боку клубу. Воно буде. Але зараз керівництво Зеніту і вболівальники не відчувають нічого, крім розчарування, що один з найбільш талановитих футболістів країни повів себе огидно", — значиться на офіційному сайті пітерського клубу.

Також Краснодар виступив з офіційною заявою щодо участі півзахисника команди Павла Мамаєва у бійці з чиновником Мінпромторгу Денисом Паком.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми вперше зіткнулися з такою ситуацією, коли розпочато кримінальне розслідування інциденту, пов'язаного з футболістом клубу. Те, що ми побачили на відео, – це обурливо. І цьому не може бути ніяких виправдань.

Перше, що ми можемо зробити, – це застосувати всі можливі санкції, зазначені в контракті. Ми накладемо на гравця максимальний штраф і усунемо від тренувань із першою командою (на жаль, в контракті закладено не дуже великий термін).

В даний момент ми вивчаємо, як розірвати контракт з гравцем. На жаль, контракти складені таким чином, що вони максимально захищають професійних спортсменів. Але ми зробимо все, щоб цього досягти", — йдеться на офіційному сайті краснодарського клубу.

Раніше повідомлялося, що Кокорін і Мамаєв побили в московському кафе чиновника Мінпромторгу Дениса Пака і гендиректора ДНЦ РФ ФГУП "НАМІ" Сергія Гайсина.

Сьогодні стало відомо, що за дві години до інциденту з чиновниками футболісти побили також водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової.

За обома епізодами порушено кримінальну справу за статтею "побої".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв минулої ночі рознесли цілий вагон "Сапсана".