Батько російського півзахисника Краснодара Павла Мамаєва, який є також агентом футболіста, розкритикував керівництво кубанського клубу.

Мамаєв-старший залишився незадоволений позицією Краснодара, який не підтримав гравця після скандалу з побиттям кількох осіб. Клуб має намір розірвати контракт з футболістом.

"Нехай вони не ****** (базікають). Я з Хашигом (гендиректор Краснодара) розмовляв вчора, і Хашиг нас послав демократично ***** (далеко). Я їм сказав: ви що, **** (блін), влаштували? Ви що влаштували, ***** (блін), чорти, ***** (блін)? І з Монте-Карло, ***** (блін), влаштували! Ви, ***** (блін), що робите? Кого **** (хвилює), людина знаходиться у відпустці, ***** (блін)! Кого це **** (хвилює), що вони влаштували зараз, ***** (блін)? Як не соромно вам, с*ка, чортам, ***** (блін), ****** (довбаний) в рот! Як вам не соромно, ***** (блін)!

Зрозуміли позицію мою, ні? Ви передайте мою позицію всім, ***** (блін), г**донам, які, ***** (блін), від заздрості, сука, ***** (блін), жовчю скоро подавляться. Що звичайний російський хлопець, ***** (блін), заробляє гроші, а як тільки, ***** (блін), оступився, с*ка, - ви кожен готові ніж в спину встромити, ***** (блін )", - наводить слова батька футболіста паблік "Мутко проти".

Gangnam Style

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нападаючий Зеніту Олександр Кокорін і півзахисник Краснодара Павло Мамаєв під час побиття чиновника Мінпромторгу Дениса Пака виконували пісню.

"Під час побиття Пака футболісти Кокорін і Мамаєв співали пісню Gangnam Style (хіт південнокорейського співака PSY), а до цього футболісти обізвали мужика "якимось китайцем", так що очевидний підтекст.

Пак від цього прийшов в сказ і жахливо образився", – повідомляє телеграм-канал Mash.

Раніше адвокат Пака виключив досудову угоду з футболістами, назвавши подію "хуліганством за мотивами расової неприязні".

Раніше повідомлялося, що Кокорін і Мамаєв побили в московському кафе чиновника Мінпромторгу Дениса Пака і гендиректора ДНЦ РФ ФГУП "НАМІ" Сергія Гайсина.

Сьогодні стало відомо, що за дві години до інциденту з чиновниками футболісти побили також водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової.

За обома епізодами порушено кримінальну справу за статтею "побої".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв минулої ночі рознесли цілий вагон "Сапсана".