31-річний півзахисник Істанбул Башакшехіра Арда Туран був залучений у конфлікт в одному з нічних клубів Стамбула. Легендарний футболіст збірної Туреччини напав на відомого в Туреччині співака – Беркая Шахіна, повідомляє Fanatik.

Під час вечірки Туран почав чіплятися до дружини виконавця – Озлем Шахін. Після цього між футболістом і співаком зав'язалася бійка, під час якої Арда зламав артистові ніс. Як підсумок, Беркай був госпіталізований і переніс операцію.

Арда Туран вже приніс свої вибачення за скоєне. Зірковий футболіст попросив вибачення особисто у Беркая, приїхавши в госпіталь і провідавши його. Повідомляється, що Туран дав співакові пістолет і сказав: "Я не знав, що вона твоя дружина. Пробач. Якщо хочеш, можеш мене вбити". Співак цього не зробив і конфлікт був вичерпаний.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кокорін і Мамаєв

Міжнародна федерація футболу (FIFA) взяла ситуацію з форвардом "Зеніту" Олександром Кокоріним та хавбеком "Краснодара" Павлом Мамаєвим під особливий контроль, повідомляють "Известия" з посиланням на джерело в організації.

Нагадаємо, нападник "Зеніту" Олександр Кокорін і півзахисник "Краснодара" Павло Мамаєв напередодні побили чиновника і напали на перехожого, який виявився водієм ведучою Першого каналу Ольги Ушакової.

Олександр Кокорін і Павло Мамаєв
Олександр Кокорін і Павло Мамаєв

"Інцидент за участю російських футболістів взято під особливий контроль. FIFA дуже уважно стежить за всіма світовими ЗМІ, у нас є багато російськомовних співробітників, які відслідковують подібні новини", - зазначило джерело.

FIFA може накласти санкції чи заборонити участь у єврокубках і міжнародних змаганнях для обвинувачених футболістів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв рознесли цілий вагон "Сапсана".