Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

МЕГАГОЛ ЖЕРВІНЬЙО

Івуарійський форвард італійської Парми Жервіньйо став автором дивовижного голу у ворота Кальярі в поєдинку 5-го туру Серії А.

31-річний знаменитий нападник прийняв м'яч на половині поля пармезанців і зумів добігти з круглим до воріт опонента, обводячи одного за одним футболістів сардинійської команди.

Вирішальний удар Жервіньйо був направлений у ближній кут. М'яч після такого сольного проходу просто не мав права не опинитися в сітці і, як підсумок, він від штанги все ж таки влетів у ворота.

Зазначимо, що подібні голи забивали одиниці. Особливо любителям футболу запам'яталися голи-красені у виконанні аргентинських зірок Дієго Марадони і Ліонеля Мессі.

Додамо, що в матчі Парма-Кальярі всі 90 хвилин матчу відіграв екс-капітан донецького Шахтаря хорват Даріо Срна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.