Легендарний ямайський бігун Усейн Болт, восьмиразовий олімпійський чемпіон і 11-разовий чемпіон світу, який перейшов у професійний футбол, отримав пропозицію від європейського клубу.

Мальтійська клуб "Валлетта" запропонував Болту дворічний контракт. Клуб розраховує отримати ямайця до матчу за Суперкубок Мальти, який відбудеться 13 грудня.

Крім того, "Валлетта" планує в найближчі роки вийти в Лігу чемпіонів.

"Ми завжди раді бачити у себе справжнього чемпіона, і все у "Валетті" вірять, що немає нічого неможливого", - передає слова генерального директора клубу Гасстона Слимена ESPN.

"Валлетта" регулярно грає в єврокубках, але далі другого кваліфікаційного раунду ще не грала.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Нагадаємо, Усейн Болт обурений допінговими перевірками у футболі.

Усейн Болт
Усейн Болт

Нагадаємо, Усейн Болт забив перші два голи у складі австралійського футбольного клубу "Сентрал Кост Маринерс".

Відзначимо, що це лише його другий матч у кар'єрі.

Нагадаємо, Усейн Болт завершив легкоатлетичну кар'єру після чемпіонату світу 2017 року. Він є чинним рекордсменом планети в бігу на дистанції 100 метрів (9,58 секунди) і 200 метрів (19,19 секунди).

Влітку цього року ямайський спринтер дебютував у професійному футболі в складі команди "Сентрал Кост Маринерс" в матчі з "Сентрал Кост Селект". Команда Болта здобула перемогу з рахунком 6:1.

Усейн Болт
Усейн Болт

Зазначимо, що до цього Болт неодноразово намагався почати футбольну кар'єру, але не міг знайти відповідну команду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усейн Болт виграв унікальний забіг в невагомості.