Телеканал ESPN зробив офіційну заяву з приводу інциденту за участю чемпіона WBC в суперважкій вазі Деонтея Уайлдера (40-0, 39 КО), який на телешоу ESPN нокаутував людину в костюмі маскота.

В ЗМІ з'явилася інформація про те, що людина-маскот серйозно постраждала. Як виявилося, у нього зламана щелепа.

Представник телекомпанії ESPN в офіційній заяві, заявив, що в інциденті ніхто не постраждав.

"Інформація невірна. Людина в костюмі не постраждала під час запису програми на ESPN", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пізніше Уайлдер заявив, що не знав, що перед ним знаходилася людина. В якості вибачення Уайлдер запросив його на свій майбутній поєдинок.

"Я приношу вибачення хоробрецю всередині костюма, якщо він і справді постраждав. Я дуже поважаю його за те, що він погодився прийняти в цьому участь. Поважаю за його хоробрість і мужність.

Якщо інформація про травму є правдивою, то я б хотів загладити провину, запросивши хлопця на свій наступний бій 1 грудня з Тайсоном Ф'юрі", - прокоментував інцидент Уайлдер.

Нагадаємо, 1 грудня Деонтей Уайлдер проведе бій проти екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі (26-0, 19 КО).

Бій пройде в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Ф'юрі пояснив, чому Уайлдер не зможе його перемогти.

"Після всього, що я пережив, - проблеми зі здоров'ям, наркоманія, алкогольна залежність, я повернувся. Я переміг все це. І як я дозволю, щоб хтось побив мене двома боксерськими рукавичками?

Я народився і виріс, щоб битися. Мені потрібен бокс. Немає боксу, немає життя. Ось як я ставлюся до боксу. Бокс - це моя пристрасть.

Багато хто з бійців просто роблять це за гроші чи славу. Нічого з цього не має значення, тому що, якщо б мені сказали, що не платять за цей бій, я все одно хочу битися, тому що я хочу битися краще за всіх. І я вважаю, що в даний момент Деонтей Уайлдер підходить як ніхто інший. Я збираюся повернутися і побити його. І це стане одним з найвеличніших повернень цього століття", - заявив Ф'юрі.

Під час прес-конференції в Лос-Анджелесі, яка відбулася 3 жовтня, Ф'юрі і Уайлдер знову влаштували бійку.

Нагадаємо, раніше Уайлдер заявив, "вирубає" Тайсона Ф'юрі.

"Цей бій несе світло у хевівейт. Колись дивізіон переживав скрутні часи. Було нудно, яскраві бійці були відсутні. Люди запитували: "Де золота ера боксу? Куди все це поділося?" Зараз все інакше. Ми вдихнули життя в хевівейт. Всі знають, що нокаут – це Деонтэй Уайлдер, а Деонтэй Уайлдер – це нокаут. І коли я обіцяю супернику нокаут, то стримую слово. Обіцяю вирубати Тайсона Ф'юрі.

Це я повернув Ф'юрі в ринг, витягнув його з трясовини. Я сказав йому: "Ти зможеш, чувак". Хочу, щоб він перебував у відмінній формі і в повній впевненості. Але думаю, що він у будь-якому разі знає, яка йому судилася доля. Я размажу його обличчя.

Нехай він зараз бундючиться, але все буде інакше в рингу. Він нервує, ховає за маскою свої нерви. Не давай людям фальшивих обіцянок. Не обіцяй того, що не зможеш виконати. Я кажу, що вырублю тебе, бо знаю, що мені під силу це зробити", – заявив Уайлдер.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Боксери так прокоментували підписання контракту на поєдинок.

"Підписав контракт зі свого боку. Ну що, дружбани! Бою бути! І я вже не можу дочекатися. Вийде неймовірний, захоплюючий, бомбезний бій. Однозначно, це не просто поєдинок, це поєдинок за боксерський спадок. Поєдинок чемпіона WBC проти лінійного чемпіона світу", - оголосив через соцмережі Уайлдер.

"Ну що я вам скажу. Ця ср**ь вже починається. Щойно підписав контракт. Папери підписано, запечатано і відправлено Уайлдеру. Деонтей, ти отримаєш те, про що просив. Але пам'ятай, ти вже в небезпеці. Тому що я ніколи не бачив мужика, якого мені було б не під силу побити. В рингу або поза рингом. Тобі мене не побити. Вирву твоє серце. Змушу тебе викинути білий рушник. Обіцяю", - прокоментував Ф'юрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.