Кафе "Our Taste of Portugal" у Великобританії випустило "еротичне" печиво на честь португальського нападника Ювентуса Кріштіану Роналду. Власник закладу Жозе Гонсалвеш підтвердив, що зробив це на знак підтримки португальця, якого звинувачують у зґвалтуванні.

"Я люблю Кріштіану і буду захищати його тому, що вірю в його версію подій. Ідеєю було зробити 30 печив і обіграти ситуацію з нашими друзями та клієнтами. Печиво було добре прийнято, всі зрозуміли жарт", – сказав Гонсалвеш.

Шедевр від Роналду-молодшого

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.