Екс-чемпіон світу в середній вазі Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО), який зазнав першої поразки в кар'єрі від Сауля Альвареса, вже у наступному бою зможе повернути чемпіонський титул. Про це повідомив його промоутер Том Лефлер.

В інтерв'ю LA Times Леффлер повідомив, що суперник Головкіна визначиться в поєдинку між володарем титулу WBA Regular в середній вазі Риотою Муратою і американцем Робом Брантом, який відбудеться 20 жовтня.

В разі перемоги японського боксера, бій Головкін - Мурата "безумовно буде цікавим варіантом. Було б цікаво відправитися в Токіо".

"Тут справа навіть не стільки в поясах для Геннадія, скільки просто в самому поєдинку. Багато ЗМІ та фанатів вважають, що Геннадій повинен був зберегти свої пояси, але зараз він більше, ніж всі ці титули. Підтримка, яку ми отримали, полягає в тому, що він все одно повинен бути чемпіоном", - сказав Леффлер.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Бій обслуговували судді Дейв Моретті, Гленн Фелдман і Стів Вайсфельд. Згідно з записками, які були оприлюднені після поєдинку, на думку суддів зійшлося в 8 раундах з 12.

Записки суддів
Записки суддів

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Нагадаємо, реванш Головкін – Альварес мав був відбутися 5 травня, але був скасований через провалений допінг-тест мексиканця. У зв'язку з цим Альварес був дискваліфікований на півроку.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.