Казанський Рубін виключили з єврокубків на один сезон. Якщо російська команда кваліфікується в найближчі два сезони в євротурнір, вона його пропустить.

Таке рішення прийняла арбітражна палата УЄФА з фінансового контролю клубів. Казанці можуть оскаржити рішення в Спортивному арбітражному суді (CAS).

Казанський клуб звинувачується в тому, що не виконав умови по дотриманню правил фінансового фейр-плей в сезоні-2017/18.

Болт проти перевірок на допінг у футболі

Легендарний ямайський бігун Усейн Болт, восьмиразовий олімпійський чемпіон і 11-разовий чемпіон світу, який перейшов у професійний футбол, обурений допінговими перевірками у футболі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Болт не розуміє вимог антидопінгового агентства Австралії пройти допінг-тести.

"Отже, друзі, я пішов з легкої атлетики в надії стати футболістом, але подивіться на це. Як я можу здавати допінг-тести зараз? Адже я ще навіть не став професійним футболістом. Серйозно.

Я запитав, чому мені надсилають повідомлення про тест, хоча я ще не підписав контракт з клубом. І мені відповіли, що я спортсмен найвищого рівня і тому повинен проходити перевірки. Що ж, гаразд", – заявив Усейн Болт.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усейн Болт виграв унікальний забіг в невагомості.