Сьогодні, 19-го жовтня, відбулося жеребкування 1/16 фіналу Кубка Короля (Кубка Іспанії). На цій стадії боротьбу за престижний трофей починають і клуби Прімери.

За підсумками жеребкування мадридському Реалу дістався досить-таки незвичайний опонент ФК Мелілья.

Мелілья – клуб з однойменного міста, розташованого на африканському континенті.

Місто є автономною областю Іспанії, яка розташована на території Марокко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Футбольний клуб у Мелільї був заснований в 1976 році, і з тих пір грає в нижчих дивізіонах Іспанії. Тільки один раз у своїй історії команда була близька до виходу в Сегунду, але зазнала поразки в раунді плей-офф. Для Мелільї приїзд у місто Реала буде дуже значущою подією.

Шедевр від Роналду-молодшого

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.