У матчі 1/2 фіналу Luxembourg Open 18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська зустрічалася з 21-річною представницею Швейцарії Беліндою Бенчич. Гра вийшла дуже цікавою, обидві суперниці рвали і метали на корті, бажаючи пробитися у фінал.

Перший сет взяла Бенчич, яка йде 47-й у рейтингу WTA. Белінді вдалося перемогти з рахунком 6:2. У другій партії Ястремська показала класний теніс і виграла її з рахунком 6:3.

У вирішальному сеті були справжні гойдалки. Суперниці часто брейковали, але і помилялися на своїй подачі. Зрештою все вирішувалося на тай-брейку, в якому сильнішою виявилася Бенчич, хоча Ястремська вела з рахунком 4:2!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Даяна, яка нині іде 66-ю в рейтингу WTA, хоч і програла, все одно показала відмінну гру, а також завоювала любов уболівальників, які аплодували українці.

Не варто забувати, що і Белінда не найпростіша суперниця, яка вже перемагала на серйозних турнірах і має у своєму активі перемоги над сильними опонентками.

Люксембург. Півфінал

Даяна Ястремська (Україна, 66) – Белінда Бенчич (Швейцарія, 47) – 2:6, 6:3, 6:7(5:7)

Рекорд Ястремської

Українська тенісистка Даяна Ястремська, яка виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі, злетіла в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA.

В оновленому рейтингу Ястремська посіла рекордну для себе позицію – 66 місце, полнявшись відразу на 36 рядків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джокович обігнав Федерера і став другою ракеткою світу.