20 жовтня у матчі 12-го туру УПЛ зустрічалися Маріуполь і Зоря.

Донбаське дербі видалося на славу. Ще б! Команди надвох забили п'ять м'ячів!

Маріуполь виграв перший тайм з рахунком 2:0, завдяки дублю Андрія Борячука. У Зорі не виходило відігратися, а от Олександр Зубков на 83-й хвилині зміцнив перевагу господарів.

У луганчан пішов м'яч у ворота вже перед самим фінальним свистком. Спочатку відзначився Артем Громов, а потім Владислав Кочергін. Зазначимо, що у складі обох команд були вилучення. У маріупольців червону картку отримав Федорчук, а у луганчан Караваєв.

Як підсумок, перемога Маріуполя з рахунком 3:2.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур.

Маріуполь (Маріуполь) - Зоря (Луганськ) - 3:2

Голи: Борячук, 30, 36, Зубков, 83 - Громов, 90, Кочергін, 92.

Вилучення: Федорчук, 65 - Караваєв, 79.

Вольова перемога Шахтаря

В рамках 12-го туру Прем'єр-ліги України в Харкові Шахтар грав з чернігівської Десною.

Перший тайм завершився внічию 0:0. В середині другої половини зустрічі Оларенваджу Кайоде отримав червону картку і "гірники" залишилися в меншості. Десна хоч і оборонялася, але мала шанси вийти вперед в матчі. У таких епізодах чернігівцям трохи не вистачало, щоб забити заповітний м'яч!

Але переможний гол у підсумку був забитий донецькою командою. Бразилець Майкон відмінно пробив штрафний, вразивши дев'ятку, і тим самим приніс Шахтарю перемогу з рахунком 1:0.

Прем'єр-ліга України. 12-й тур

Шахтар Донецьк - Десна Чернігів - 1:0 (0:0)

Гол: Майкон, 88.

Вилучення: Кайоде, 64.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла збірну Чехії (1:0) і гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.