Московський клуб "Спартак" звільнив головного тренера Массімо Карреру. Таке рішення було прийнято після серії незадовільних результатів.

Повідомляється, що виконуючим обов'язки головного тренера призначений Рауль Ріанчо, екс-тренер "Динамо" і збірної України.

Відзначимо, що Каррера виграв зі "Спартаком" чемпіонат Росії у 2017 році. Це було перше чемпіонство "Спартака" з 2001 року.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, колишній головний тренер "Челсі" Антоніо Конте може достроково розірвати контракт з лондонцями заради роботи в мадридському "Реалі". Про це повідомляє Il Giornale.

Антоніо Конте
Антоніо Конте

Контракт Конте з "Челсі" діє до літа 2019 року і до кінця терміну він повинен отримати близько 10 мільйонів євро зарплати.

За інформацією видання, Конте готовий піти на те, щоб йому виплатили компенсацію в розмірі 4 мільйонів євро і повністю припинити співпрацю з лондонським клубом. Італієць робить це заради того, щоб стати тренером мадридського "Реала".

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Ярмоленко переніс термінову операцію.