Екс-нападник каталонської "Барселони" Златан Ібрагімович, який зараз виступає за "Лос-Анджелес Гелаксі", може перейти в мадридський "Реал".

За інформацією видання Cadena COPE, "Реал" хоче підсилитися Ібрагімовичем, оскільки після переходу Крішітану Роналду в "Ювентус" у мадридського клубу з'явилися проблеми з результативністю.

Оформити трансфер шведського нападника "Реал" планує в січні 2019 року.

Златан Ібрагімович
Златан Ібрагімович

Раніше з'явилася інформація про те, що Жозе Моуріньо хотів повернути Златана Ібрагімовича в "Манчестер Юнайтед".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в березні цього року 37-річний Ібрагімович залишив "Манчестер Юнайтед", після чого підписав контракт з "Лос-Анджелес Гелаксі".

Мультфільм про голи Ібри

Златан Ібрагімович у грі за Лос-Анджелі Гелаксі забив свій 500-й гол у кар'єрі.

Серед чинних гравців більше тільки у аргентинця Ліонеля Мессі (621) і у португальця Кріштіану Роналду (658).

Досягнення Ібри дійсно заслуговує поваги. До того ж Златан дуже часто забиває абсолютно нестандартні голи, які очолюють різні хіт-паради.

На честь 500-го гола Ібрагімович виклав у своєму інстаграмі відео зі своїми чудовими голами. Ролик зроблений у вигляді мультфільму і вийшло дуже цікаво.

На відео Златан розписується у воротах суперників, граючи за Мальме, Аякс, Ювентус, Інтер, Барселону, Мілан, ПСЖ, Манчестер Юнайтед, збірну Швеції і Лос-Анджелес Гелаксі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона заробила мільярд доларів за сезон.