У Харкові на спортбазе "Металіст" в рамках 3-го туру Юнацької Ліги УЄФА грали донецький Шахтар і англійський Манчестер Сіті.

Перший тайм за тотальної переваги гостей завершився в нульову нічию. Хоча варто зазначити, що у донеччан була пара можливостей відкрити рахунок в матчі.

У другій половині зустрічі справи у "гірників" пішли краще. Гол Андрія Кулакова вивів українську команду вперед. Але втримати переможний результат Шахтарю не вдалося, Ман Сіті все-таки повернув статусу поєдинку паритет. Як підсумок-нічия 1:1.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зазначимо, що це перші очки для Шахтаря та Манчестер Сіті в цій Юнацькій Лізі УЄФА. Раніше донеччани та англійці двічі програли.

Поразка Шахтаря від Ліона

Шахтар у рамках 2-го туру групового раунду Юнацької Ліги УЄФА у Франції з рахунком 2:0 програв Ліону. М'ячі у складі "ткачів" забивали Яя Сумаре і Пінтор.

З 66-ї хвилини "гірники" грали у меншості, тому що другу жовту картку отримав Бондар.

Юнацька Ліга УЄФА

Ліон (U-19) — Шахтар (U-19) — 2:0 (1:0)

Голи: Сумаре,15, Пінтор 68

Вилучення: Бондар, 66 (Шахтар)

В іншому матчі групи F Гоффенгайм розгромив Манчестер Сіті (5:2).

Поразка "гірників" від Гоффенгайма

Донецький Шахтар (U19) програв у стартовому матчі Юнацької Ліги УЄФА. "Гірники" поступилися в домашній зустрічі ровесникам з німецького Гоффенгайма.

Підопічні Андреса Карраско двічі пропустили від представника Німеччини. Українська команда забила лише один м'яч у ворота гостей завдяки точному удару Кулакова.

Шахтар U19 - Гоффенгайм U19 - 1:2 (0:1)

Голи: Кулаков, 74 - Альберіко, 45 (пенальті), Тублук, 61.

Шахтар: Трубін, Рудавський, Якуба, Муравський (Приходько, 70), Конопля, Чех, Мудрик, Крисків (Холод, 70), Судаков (Гуров, 58), Бондаренко, Кулаков.

Гоффенгайм: Кляйн, Вальквіст, Амаде, Ленгле, Гешвілль (Ницль, 46), Хайланд, Онана (Ландвер, 73), Горліх, Отто, Тублук, Альберіко.

Попередження: Крисків, 19, Холод, 79 - Онана, 23, Ленгле, 65, Кляйн, 74.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла збірну Чехії (1:0) і гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.