Український атакуючий півзахисник Динамо Київ Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів лондонського Тоттенгема і ще кількох провідних клубів Європи.

Англійський гранд розглядає можливість підписання 20-річного українського півзахисника Динамо Віктора Циганкова і готовий зробити киянам пропозицію по трансферу вже в січні, стверджує Teamtalk.

Повідомляється, що головному тренеру "шпор" Маурісіо Почеттіно дуже подобається стиль гри Циганкова і він хоче бачити талановитого українця у своїй команді.

Після літнього трансферного вікна, за підсумками якого Тоттенгем став єдиним клубом АПЛ, який не придбав жодного гравця, лондонці взимку готові вийти на трансферний ринок, а "динамівець" є одним із кращих варіантів для Тоттенгема.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також за "українським діамантом", як назвало Циганкова видання, стежать і інші топ-клуби Європи, серед яких значаться Баварія, Барселона, Манчестер Сіті, Манчестер Юнайтед і Ліверпуль. Але на даний момент тільки Тоттенгем готовий зробити Динамо конкретну пропозицію по трансферу Циганкова, який оцінюється в 18 мільйонів євро.

У сезоні 2018/19 Циганков забив за Динамо вже 6 м'ячів. У квітні цього року талановитий гравець підписав з Динамо новий контракт, який розрахований до літа 2023 року.

Зазначимо, що у свій час за Тоттенгем грав українець Сергій Ребров, який у ряди "шпор" перейшов з Динамо Київ.

Перемога Динамо в УПЛ

20 жовтня у рамках 12-го туру Прем'єр-ліги України Динамо Київ грало на виїзді, у Полтаві, з Ворсклою.

Єдиний м'яч був забитий на 40-й хвилині після точного удару Віктора Циганкова.

Завдяки цьому голу, кияни перемогли в матчі з рахунком 0:1.

Прем'єр-ліга України. 12-й тур

Ворскла – Динамо – 0:1 (0:1)

Гол: Циганков, 40.

Відзначимо, що цією перемогою динамівці зробили подарунок головному тренеру команди Олександру Хацкевичу, який 19-го жовтня відзначив своє 45-річчя.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла збірну Чехії (1:0) і гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.