23 жовтня на "Олд Траффорд" в рамках 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів грали Манчестер Юнайтед і Ювентус.

Туринцям вдалося забити на 17-й хвилині після того, як Кріштіану Роналду вдало прострілив в штрафний майданчик манкуніанців, а на добиванні прекрасно зіграв аргентинець Пауло Дібала.

МЮ намагався зрівняти рахунок, але розпечатати ворота Войцеха Щенсни не виходило.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Цікаво, що Жозе Моурінью не зробив жодної заміни по ходу зустрічі, яка так і завершилася з рахунком 0:1 на користь Юве.

Варто додати, що матч був особливим для Кріштіану Роналду, тому що він провів в Манчестер Юнайтед кілька блискучих сезонів, а Алекса Фергюсона вважає тим самим тренером, який зробив з нього зірку світового футболу!

Ліга чемпіонів. Група Н. 3-й тур

Манчестер Юнайтед - Ювентус Турин - 0:1 (0:1)

Гол: Дібала, 17.

Українізація Ман Сіті

Англійський футбольний клуб Манчестер Сіті перед матчем 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів з Шахтарем, як і минулого року, оселився в харківському Superior Golf & Spa Resort.

У готелі прокоментували нюанси перебування англійців у харківському закладі:

"Закритість, непублічність, конфіденційність. Мабуть, так можна охарактеризувати команду Манчестер Сіті. Ніяких фанів на території готелю, ніяких фото і відеокамер, ніяких журналістів. Навіть "на мобільник" просять їх не знімати.

Безумовно, це право футбольного клубу.

Із секретів. Розселилися так само як і в минулому році (вони жили у нас в грудні 2017-го). Сказали: "Нам все сподобалося, нічого не міняйте". А ось кулінарні уподобання змінили кардинально.

В минулий раз меню у гравців Манчестер Сіті було європейським, дуже суворим. Пармезан неодмінно 36-місячної витримки, сіль – виключно морська і обов'язково середнього помелу. Ніяких приправ, ніякого кетчупу і гірчиці. Багато фруктів, смузі, соків…

В цей раз кухар МС попросив готувати для футболістів так, як ми готуємо для себе і своїх гостей. З наших, українських, продуктів і за нашими рецептами.

Тепер меню у легендарної команди є вареники, деруни, буряковий салат, солянка, борщ і навіть кутя", — повідомляється на офіційній сторінці Superior Golf & Spa Resort в Facebook.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла збірну Чехії (1:0) і гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.