Головний тренер ХК "Донбас" Юліус Шуплер подав у відставку. 67-річний словак не зможе продовжити роботу у донецькому хокейному клубі у зв'язку зі станом здоров'я.

Відомо, що Шуплер повернувся в "Донбас" у липні цього року.

Незважаючи на те, що керував клубом недовго, він зробив величезний внесок у розвиток та популяризацію донецького клубу. Завдяки Шуплеру відбулося формування нового бачення в грі основної команди, граці отримали від нього колосальний досвід.

Саме під керівництвом словака команда взяла участь в передсезонних турнірах Кубок Салея і Donbass Open Cup, провела 11 матчів в рамках Української хокейної ліги, а також грала у другому раунді Континентального кубка-2019.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У групі С донецькі хокеїсти змогли отримати дві перемоги, поступившись лише майбутньому фіналісту раунду латвійському "Курбадсу".

Відомо, що головним тренером ХК "Донбас" призначений спортивний директор клубу Сергій Вітер.

Нагадаємо, раніше навіть перегляд телевізора є небезпечним заняттям.

Нове дослідження канадських учених вивчило серцебиття глядачів хокея. Автори дослідження виміряли пульс двадцяти здорових канадців у віці 46, половина з яких дивилася хокейний матч на стадіоні, а друга - по телевізору. Завдяки технології ЕКГ, за їх пульсом безперервно спостерігали протягом доби, а до самого матчу випробовувані заповнили анкету про стан здоров'я.

Під час гри пульс глядачів значно прискорився. У тих, хто дивився телевізор вдома, максимальна частота серцебиття перевищила пульс у спокійному стані на 75%, у глядачів на стадіоні - на 110%. Подібні показники порівнянні з інтенсивним тренуванням. Пульс прискорювався навіть при будь-якій ризикованій ситуації в грі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що Україна хоче створити спільний чемпіонат з хокею з Білоруссю.

Міністерство молоді та спорту України планує розглянути ідею, аби створити об’єднаний чемпіонат з хокею між Україною та Білоруссю. Принаймні таку ідею висловив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Овечкін виконав мрію хокеїстки з ОАЕ.