Українська спортсменка Алла Черкасова вийшла у фінал (у ваговій категорії до 68 кг) Чемпіонату світу з боротьби, який проходить у Будапешті (Угорщина).

Черкасова у півфіналі змагань здолала китаянку Фэнк Джоу, а у вирішальній сутичці зустрінеться з француженкою Селеною Фантой Ларрокве.

Нагадаємо, 17-річна українська дзюдоїстка Дар'я Білодід виграла "золото" чемпіонату світу з дзюдо, що проходив у Баку.

Дарина Білодід
Дарина Білодід

Таким чином Білодід стала наймолодшою спортсменкою, яка вигравала титул чемпіонки світу серед дорослих.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У фіналі чемпіонату світу у ваговій категорії до 48 кг Білодід перемогла чемпіонку світу-2017 Фуну Тонакі, яка представляє Японію. Українська дзюдоїстка виграла у міцної японки прийомом іппон, що принесло Білодід дострокову перемогу.

У півфіналі чемпіонату світу Дар'я перемогла олімпійську чемпіонку Паулу Парету, яка захищає честь Аргентини.

На попередніх стадіях Білодід виявилася сильнішою за Галбадрах Отнторгонец із Казахстану, Яо Ксьонг із Китаю та Дітрію Краснію, яка представляє Косово.

Як повідомляв портал Знай.ua, Білодід тріумфально перемогла на чемпіонаті світу.