Якщо ФФУ не продовжить контракт з головним тренером молодіжної збірної України (U-21) Олександром Головком, то його місце займе нинішній наставник збірної України (U-17) Володимир Єзерський.

У юнацькій збірній України (U-17) Єзерського може замінити його асистент Сергій Нагорняк, повідомляє FootballHub.

Молодіжна збірна (U-21) в заключному турі кваліфікації до Євро-2019 повинна була перемагати збірну Нідерландів, щоб мати теоретичні шанси для потрапляння у фінальний турнір. Але колектив Олександра Головка в тій важливій зустрічі поступився з рахунком 0:3.

З приводу Володимира Єзерського додамо, що він в дитинстві і юності активно займався боксом і в своїх командах славився, як жорсткий футболіст, який вміє за себе постояти.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Збірна України в рейтингу ФІФА

В оновленому рейтингу ФІФА, який був опублікований 25 жовтня, збірна України піднялася на дві позиції і тепер займає 27-ю сходинку.

Прогрес був можливий завдяки успішним ігор українців у жовтні. Команда Андрія Шевченка зіграла внічию зі збірною Італії (1:1) і перемогла збірну Чехії (1:0).

Лідирує у світовому рейтингу ФІФА Бельгія, яка до цього ділила першу сходинку з Францією. Ще одна зміна відбулася в першій десятці – Англія обігнала Уругвай і тепер входить в топ-5.

Суперники збірної України по Лізі Націй словаки опустилися на 2 позиції (28), а чехи – на одну (48).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).