Автобус римського Лаціо закидали камінням по дорозі до стадіону "Велодром" у Марселі перед матчем 3-го туру групового раунду Ліги Європи проти Олімпіка, повідомляє Football Italia.

Між місцевими фанатами і поліцією в місті сталося кілька сутичок, а справоохронителям довелося застосовувати сльозогінний газ.

Відзначимо, що Лаціо виграло матч з рахунком 1:3.

Матч Ренн - Динамо

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

25 жовтня в рамках 3-го туру групового раунду Ліги Європи Динамо грало на виїзді з Ренном.

Після того, як Микола Морозюк з трьох метрів пробив в поперечину, українській команді вдалося виправитися. На 21-й хвилині гарматний удар вийшов у Томаша Кендзьора, який розпечатав ворота французів, наважившись на постріл метрів з 35-ти!

Але Ренн зміг відігратися. Клеман Греньє пробив здалеку, а Денис Бойко не зміг зафіксувати м'яч, хоча ядро ​​летіло прямо в руки українському голкіперу.

Команди за рахунку 1:1 пішли на перерву, після якої Бойко зміг виправитися, кілька разів виручивши Динамо. Але на 85-й хвилині українці залишилися в меншості після того, як Володимир Шепелєв отримав другу жовту картку.

Незважаючи на вилучення, кияни проявили характер і вигризли перемогу! Віталій Буяльський поборовся у штрафному майданчику господарів і відправив м'яч у сітку воріт Абдулайе Діалло. Як підсумок, перемога Динамо з рахунком 1:2!

Цікаво, що до цього київська команда перемагала у Франції в сезоні 1998/1999. Тоді в рамках групового раунду Ліги чемпіонів динамівці виграли у Ланса (1:3).

Ліга Європи. Група К

Ренн - Динамо Київ - 1:2 (1:1)

Голи: Греньє, 40 - Кендзьора, 21, Бульяскій, 89.

Вилучення: Володимир Шепелєв, 84 (Динамо).

В іншому матчі квартету Яблонець зіграв внічию з Астаною (1:1).

Група К після 3-х турів

1. Астана - 5

2. Динамо Київ - 5

3. Ренн - 3

4. Яблонець - 2

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 жовтня в матчі Ліги Європи Ворскла виграла на виїзді у Карабаха (0:1). Для полтавчан ця перемога стала першою в історії в рамках групового раунду Ліги Європи.