Чемпіон світу в суперважкій вазі IBF/IBO/WBA/WBO легендарний український боксер Володимир Кличко (64-5, 53 КО) після поразки в бою проти британця Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) відпочиває з сім'єю у Флориді (США).

Володимир разом з дружиною Хайден Панеттьєрі та їх маленькою дочкою Каєю-Євдокією відпочивають на березі Атлантичного океану.

Зараз Володимир роздумує про майбутнє: Кличко поки не прийняв остаточне рішення про свою кар'єру. Його менеджер Бернд Бент повідомив, що українець прийме рішення не пізніше початку червня.

Нагадаємо, 29 квітня британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA та IBO.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру. Реванш Кличко - Джошуа може пройти в Китаї.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко включений в ТОП-3 кращих супертяжів світу.