Мінська Іслочь у 26-му турі вищої ліги чемпіонату Білорусі приймала ФК Мінськ. Матч закінчився розгромною перемогою гостей з рахунком 0:3.

Дубль у дербі оформив 25-річний український нападник Євген Бохашвілі. Перший гол вийшов дещо курйозним. Після помилки воротаря Іслочі Євген завдав удар ножицями.

Другий раз українець відзначився вже під завісу зустрічі. Бохашвілі замкнув передачу партнера і поставив крапку в матчі.

Диво-гол Кендзьори

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Захисник Динамо Київ Томаш Кендзьора дав коментар щодо виїзної перемоги киян у матчі Ліги Європи проти " Ренна (1:2).

"Мій гол? Побачив, що є можливість пробити — і пробив сильно. Добре, що так потрапив, і в підсумку м'яч залетів у ворота. Суперассист від Гармаша! (Посміхається). Дуже важливо, що ми зуміли виграти, це важлива перемога для нас, тим більше в меншості.

Вийшов дуже непростий матч. У попередніх двох поєдинках нам не вдалося виграти, ми пропускали голи на останніх хвилинах. Але тепер все склалося для нас добре, Буяльський забив прекрасний гол!

Попереду у нас два домашніх матчі, є хороші шанси на вихід з групи. У рідних стінах ми граємо краще, і хочемо це знову продемонструвати в наступних іграх в Києві", — сказав після матчу 24-річний поляк.

Полюбуйесь, як Динамо забивало Ренну. Спочатку Денис Гармаш збирався пробити по воротах, але м'яч зрізався і полетів у бік Томаша Кендзьори, який блискучим ударом відправив м'яч у дев'ятку воріт Абдулайє Діалло. І такі ассисты, а також голи бувають у футболі!

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 жовтня в матчі Ліги Європи Ворскла виграла на виїзді у Карабаха (0:1). Для полтавчан ця перемога стала першою в історії в рамках групового раунду Ліги Європи.