Мексиканський боксер Хуліо Сезар Чавес-молодший (50-3-1, 32 КО) заявив, що хотів би провести бій з Деніелом Джейкобсом (32-2, 29 КО) і зазначив, що поєдинок з Саулем Альваресом (49-1-1, 34 КО) пройшов невдало для нього.

"Я думаю, що Джейкобс побив Головкіна, тому хотів би провести з ним поєдинок, побити його, а потім вийти на переможця бою Канело - Головкін. Я знаю, що все може скластися по-іншому при інших умовах. Я хочу довести, що суперсередня вага – це мій дивізіон. Бій з Альваресом пройшов невдало для мене. Люди повинні зрозуміти, скільком я пожертвував. Перед боєм був встановлений штраф у розмірі мільйона доларів за кожен фунт переваги. Канело і Golden Boy знали, що я викладуся по повній, щоб укластися в вагу і чого мені це буде коштувати", – передає слова Чавеса Boxingscene.com.

Нагадаємо, 6 травня Хуліо Сезар Чавес-молодший програв бій проти Сауля Альвареса одноголосним рішенням суддів.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стали відомі подробиці контракту бою Головкін - Альварес.

Фото – Getty Images

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще