Капітан Барселони і збірної Аргентини Ліонель Мессі досяг знаменної позначки за підпсниками в Instagram. На аккаунт відомого лантиноамериканца підписалися вже 100 мільйонів чоловік.

Раніше з футболістів цю позначку подолали тільки форвард туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду (у якого зараз 144 млн) і бразильський форвард ПСЖ Неймар (104 млн).

Гол Анхеля Ді Марії

Гол аргентинського форварда Парі Сен-Жермен Анхеля Ді Марії в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів проти Наполі (2:2) визнаний кращим на цьому тижні за версією УЄФА.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після індивідуального прориву Неймара і кількох передач Ді Марія опинився з м'ячем на куті штрафного майданчика і по шикарній дузі відправив ядро у сітку воріт Давида Оспіни.

Як повідомляв портал Знай.ua, УЄФА назвав найкращого гравця тижня в 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів.