Розігруючому захиснику Лос-Анджелес Лейкерс Лонзо Боллу 27 жовтня виповнився 21 рік. Привітати американського баскетболіста всередині команди попросили новачків "озерников" Джонатана Вільямса і Святослава Михайлюка. Американець і українець погодилися привітати партнера по Лейкерс.

Гравці заспівали для іменинника пісню "Нарру Birthday" і тим сами тільки розсмішили партнерів по команді, в числі яких був і знаменитий ЛеБрон Джеймс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Феєрія Святослава Михайлюка за Лейкерс

Український атакуючий захисник Святослав Михайлюк зіграв за Лос-Анджелес Лейкерс в домашньому матчі НБА проти Денвер Наггетс.

Український гравець провів на майданчику 12:22 хвилин і зумів набрати 4 очки (2/3 двухочковые, 0/0 триочкові, 0/0 зі штрафних), зробив 1 асист, а також здійснив 2 підбирання. Коефіцієнт корисності українця в цьому матчі - 2.

Помилуйтеся, як "десятка" Лейкерс Святослав Михайлюк віддав чудовий ассист на Джайвіла Макгі:

Матч завершився з рахунком 121:114 на користь "озерників". Наступну гру команда з Лос-Анджелеса проведе 27 жовтня з Сан-Антоніо, якому в цьому сезоні вже програвали в овертаймі (142:143). У тій грі Михайлюк дебютував у Національній Баскетбольній Асоціації.

Як повідомляв Знай.ua, українець Святослав Михайлюк дебютував у НБА у незабутньому матчі.