Півзахисник донецького Олімпіка Олексій Гай прокоментував інцидент під час матчу з Чорноморцем. Фанати донецького клубу освистали екс-футболіста збірної України і скандували: "Льоша, скільки платять у Кубані?" та "Сепар", а також розклеїли листівки з написом "Сепар".

"Візьмемо цих молодих людей, які прийшли на стадіон. Не розумію, на якій підставі вони застосовують до мене термін "сепар". Я не образлива людина і не живу думкою інших.

Вони обзивають мене "сепаром", але де бачили мою агітацію про відокремлення Донецька або інші речі, які пов'язували мене з сепаратистським значенням цього слова?

Не думаю, що буду опускатися до того, щоб у суді оскаржити ці заяви. На паркані теж багато чого написано. Це ж не означає, що так є насправді. У них є своя точка зору. Якщо вони від цього щасливі, то це добре — я приношу людям щастя.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Я був в Росії і не побачив, що люди хочуть знищити Україну. Це я так все бачив і спілкувався з людьми. Можливо, я не з тими людьми спілкувався. Нагорі інші розмови і погляди. Не можу я сказати, що Росія — агресор. Свічку не тримав, як говориться. Хто, коли і що нам приніс, не бачив", - наводить слова Гая сайт Трибуна.

Матч Ворскла - Олімпік

28 жовтня Ворскла в Полтаві грала з Олімпіком.

Донеччани відкрили рахунок в матчі на 16-й хвилині голом з пенальті у виконанні Сергія Політило. Перед перервою полтавцям вдалося вирівняти становище після автоголу Ігоря Снурніцина.

У другій половині зустрічі фортуна посміхнулася Ворсклі. Знову паличкою-виручалочкою ворсклян став форвард Владислав Кулач, який на 67-й хвилині забив, як виявилося, переможний м'яч! 2:1 - перемога Ворскли!

Прем'єр-ліга України. 13-й тур

Ворскла Полтава - Олімпік Донецьк - 2:1 (1:1)

Голи: Снурніцин, 44 (автогол), Кулач, 67 - Політило, 16 (з пенальті).

Як повідомляв портал Знай.ua, в рамках Юнацької Ліги УЄФА Шахтар зіграв внічию з Манчестер Сіті (1:1).